Ιδέες για Χριστουγεννιάτικους Γάμους

Ίσως να είμαι από τις λίγες γυναίκες που προτιμούν τους χειμερινούς γάμους και συγκεκριμένα τους Χριστουγεννιάτικους από τους καλοκαιρινούς. Λατρεύω τη γιορτή των Χριστουγέννων όπως και δεν αλλάζω με τίποτα την χαλάρωση που μας προσφέρει η θάλασσα το καλοκαίρι. Ξέρω ότι ένας καλοκαιρινός γάμος είναι εξίσου ειδυλλιακός σε κάποια παραλία ή σε ένα beach bar όπου η νύφη είναι μαυρισμένη, έχει ζέστη και το κλίμα είναι χαλαρό, αλλά και πάλι θεωρώ ότι ένας γάμος την περίοδο των Χριστουγέννων έχει πιο πολλά αβαντάζ από ότι το καλοκαίρι.
Κάποια από αυτά είναι:
– Βρίσκεις πιο εύκολα ημερομηνία στην εκκλησία που θέλεις πραγματικά να παντρευτείς και όχι σε αυτήν που βρίσκεις διαθέσιμη.
– Παίρνεις καλύτερες τιμές για το νυφικό, για τα λουλούδια, για τον φωτογράφο και σίγουρα για το catering!!!
– Βρίσκεις πιο εύκολα διαθεσιμότητα για την αίθουσα στην οποία θέλεις να κάνεις την δεξίωση του γάμου σου.
– Έχεις πολύ όμορφες, πρωτότυπες και ποικίλες ιδέες να στολίσεις το κάθε τι στο γάμο σου. Το καλοκαίρι πέρα από τον κλασσικό συνδυασμό λουλούδι-κερί (και κανα κοχύλι στο τσακίρ κέφι), με τί άλλο να στολίσεις; με ναυτικό σωσίβιο; Το χειμώνα γινόνται υπέροχοι συνδυασμοί από λουλούδια, κλαδιά, γκι, χριστουγεννιάτικες μπάλες, κεριά, κουκουνάρες, αστέρια και ότι μπορεί να βάλει ο νους σας.
– Βρίσκεσαι ήδη σε γιορτινό κλίμα και όλοι οι καλεσμένοι σου είναι στο ίδιο mood με εσένα από πριν καν αρχίσει το μυστήριο.
– Δεν ‘αναγκάζεις’ τους καλεσμένους σου να αφήσουν την ξαπλώστρα τους ή να σπάσουν στη μέση το Π/Σ/Κ τους (ότι χειρότερο!) για να παραβρεθούν στο γάμο για 3 ώρες. Αυτό ισχύει πιο πολύ για τους μη στενούς καλεσμένους, διότι οι στενοί θα έρθουν και από την προηγούμενη μέρα για το bachelor!
Και για να το πω πιο χύμα επειδή ασχολούμαστε επαγγελματικά με το κομμάτι αυτό, το χειμώνα γίνονται 10 γάμοι κατ αντιστοιχία με 200 γάμους που γίνονται το καλοκαίρι. Κοινώς, για τους συνεργάτες σας το χειμώνα ο γάμος είναι χαρά, το καλοκαίρι με το άγχος και την πίεση του φόρτου εργασίας, ο γάμος σας είναι εμπόριο..
Ψάχνοντας στο internet λοιπόν και επειδή πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και μπήκα στο κλίμα, σας παρουσιάζω κάποιες πολύ όμορφες ιδέες για έναν υπέροχο Χριστουγεννιάτικο γάμο. (Don’t worry θα ευλογήσω και τους καλοκαιρινούς αλλά έχουμε κανά 6μηνο ακόμα!).
Προσκλητήρια
Νυφικό Μπουκέτο
Welcome Drink – Cranberry Mohito & Sweets
Στολισμός Δεξίωσης
Στολισμός Τραπεζιών
Καρτελάκι καλεσμένων
Γαμήλια Τούρτα
Και φυσικά …μπομπονιέρα!!
(Γιατί αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει)
x
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!