5 + 1 Πρωτότυπες Ιδέες για πρόταση γάμου του Αγίου Βαλεντίνου!!

Σχεδιάστε την πρόταση γάμου για το κορίτσι σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και κάντε την ημέρα αυτή την δική σας ξεχωριστή ημέρα!

Δείπνο

Οργανώστε ένα δείπνο στο εστιατόριο με τις ιδιαίτερες γεύσεις που θέλετε να επισκεφθείτε εδώ και καιρό… Τοποθετήστε στην πετσέτα της αγαπημένης σας.. όχι το δαχτυλίδι, μπορεί και να το περιμένει.. αλλά ένα σημείωμα ή μια ερώτηση και ξεκινήστε το κυνήγι του χαμένου θησαυρού!

Ερωτήσεις σταθμούς για την σχέση σας και απαντήσεις που τελικά θα την οδηγήσουν στο σημείο που κρύβετε το δώρο σας!

Είναι σίγουρο ότι θα την μπερδέψετε!

Σοκολατάκια

Πόσοι δεν έχετε σκεφτεί το γνωστό δώρο με τα σοκολατάκια;; Πολλοί!!

Πρωτοτυπήστε βάζοντας το δαχτυλίδι που θα χαρίσετε στο άλλο σας μισό στη θέση από ένα σοκολατάκι.

Θέατρο – Σινεμά – Γήπεδο

Εάν είστε τόσο τολμηρός και χρειάζεστε το κοινό σας για να λειτουργήσετε, οργανώστε την πρόταση γάμου κλείνοντας εισιτήρια στην θεατρική παράσταση ή την ταινία που θέλετε να δείτε. Μιλήστε με τους υπεύθυνους του χώρου, προκειμένου να έχετε την έγκρισή τους, αλλά και την συμμετοχή τους στην οργάνωση της πρότασης και κάντε την αξέχαστη για τους πρωταγωνιστές και το κοινό!

Αν είστε λάτρεις των σπορ και που σας χάνουν που σας βρίσκουν εσείς παρακολουθείτε κάποιον αγώνα, οργανώστε την πρόταση γάμου στο ημίχρονο ενός αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας και είναι σίγουρο ότι το άλλο σας μισό θα λατρέψει για μια ζωή τα γήπεδα.

Παζλ

Αν θέλετε να έχει αγωνία και ενδιαφέρον και εσείς έχετε την υπομονή να περιμένετε, τότε σας προτείνουμε να γράψετε αυτό που θα λέγατε σε ένα παζλ! Για παράδειγμα “ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ..?”

Συμβουλή, καλό θα ήταν το παζλ να μην έχει λίγα κομμάτια διότι θα το φτιάξει αμέσως, αλλά ούτε και πολλά διότι μπορεί να κουραστεί. Επίσης, χρησιμοποιήστε χρώματα ή πολύ ανοιχτά ή πολύ σκούρα προκειμένου να μην μπορεί να μαντέψει η αγαπημένη σας από νωρίς τι της γράφετε!

Album

Αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, αλλά είναι πολύ όμορφο ειδικά αν το κορίτσι σας αγαπά τις φωτογραφίες.

Φτιάξτε ένα φωτογραφικό άλμπουμ με κοινές σας στιγμές από την αρχή της σχέσης σας. Φυσικά θα αφήσετε την τελευταία για αυτή του γάμου σας. Αποκλείεται να το περιμένει!

Ραδιοφωνικός σταθμός

Συνεννοηθείτε με τον αγαπημένο της σταθμό ή ραδιοφωνικό παραγωγό και κάντε της πρόταση στον αέρα!

Πώς το φανταζόμαστε;;

Είστε μαζί.. την καλεί ο ραδιοφωνικός παραγωγός για ένα διαγωνισμό και της μεταφέρει την ερώτησή σας, ενώ εσείς της δίνετε το δαχτυλίδι!

Καλή Επιτυχία!!

Πηγή: gettingmarried.gr

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!